AKDENİZ ANAOKULU
Çilek Mah.6382 Sokak No7 Akdeniz/MERSİN

VİZYON

Okul Öncesi Eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, alanında lider bir kurum olmak

MİSYON

Akdeniz Anaokulun 36–68 aylık çocukların psikomotor, bilişsel, duygusal, sosyal, zihinsel ve dil gelişimlerini ile öz bakım becerilerini sağlarken; Her çocuk özeldir anlayışı ile çocukların yaşları, gelişimsel özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri, gereksinimleri doğrultusunda örnek bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

Çanakkale savaşlarının 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "Her Çocuk, Bir Şiir" Yarışması Okul Öncesi İlçe Birinciliğini öğrencimizi İlknur ARAZ kazandı. Beyaz Bayrak Sertifikası Beslenme Dostu Okul Sertifikası
Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

07.30-17.30

KLİMA

yok

Mersin Merkez Hastane Caddesinden Özel Araç ile 15-20 Dk uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Göç alan, kalkınmaya öncelikli, ekonomik gücü düşük ve orta olan, müstakil evlerden oluşan bir mahalledir.